Avançament programació Diada de Sant Cugat

El dissabte 21 de Juliol, amb motiu de la diada en honor a Sant Cugat, Castellers de Sant Cugat organitzarà una jornada que, més enllà dels castells, oferirà diversos actes al poble. Us fem un petit avançament de què podreu gaudir durant la diada, però encara queden actes per tancar, així que estigueu atents!

Durant el matí comptarem amb la col·laboració de Fem Lindy Sant Cugat, que oferirà un curs de lindy hop als assistents al parc Ramon Barnils. Al mateix parc hi haurà barra durant l’hora del vermut, i també les ofertes de la Food Truck de Cafès del Bages.

A partir de les sis del vespre, diada castellera a la plaça d’Octavià, amb la presència dels Minyons de Terrassa i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona, que ens acompanyaran en l’última actuació abans de marxar de vacances.

Acabada l’actuació, tornarem en cercavila cap al parc Ramon Barnils, on podrem gaudir de les diferents ofertes gastronòmiques que aportaran les Foodtrucks.

Finalment, i per tancar la nit, podrem gaudir dels concerts de The Cofick’s Rovers, T-24, i Obeses, el qual ens presentarà el seu nou disc “Fills de les estrelles”, en un concert emmarcat dins de la seva “Gira Estel·lar”.

Una diada ben completa per tancar tram i marxar de vacances amb la colla del teu poble!

Categories: General i Noticies.

Deixa un comentari