4rt tram: consolidació

Un cop acabat el tram, un cop acabats assajos i actuacions i ja de vacances, toca fer una mica un balanç de què ha donat de si el 4t tram de temporada. Veníem d’una actuació de Festa Major amb una caiguda però que a la vegada era la millor de la nostra història.

A partir d’aquí què ha passat?

Doncs que a Mira-sol vam treure 3 castells de 7, alguns dels quals podrien haver sigut de 8, ja que els castells estaven treballats a assaig. A Poble-Sec, castell de 8 en forma de 3 i una nova torre de 7, que ens dóna confiança de cara a Valldoreix. Bona feina, colla!

Per a acabar, Diada de Sant Cugat, vam tancar el tram i l’última actuació abans de vacances, amb una clàssica de 8 en 25 de juliol. Una actuació plantejada totalment de màxims i tot i així ens quedem amb un regust de voler més i de ser capaços de més.

Conclusió: castells bàsics de 8 consolidats i el gran objectiu de tram acomplert, i haver creat una diada de bon nivell en ple mes de juliol: la Diada de Sant Cugat.

DSCF8353.redimensionadaTenim ganes de treure grans castells i tenim ganes d’avançar i més quan tenim els companys del Vendrell i de Salt que veuen els resultats del seu treball a plaça en forma de 5de8. La fórmula és ben fàcil, continuar fent la feina ben feta i continuar plantejant-nos grans diades. Treballem a l’assaig amb rigor i de ben segur que aquests castells que tots tenim al cap acabaran sortint!

A part dels castells, en aquest tram cal donar l’enhorabona a la colla per la implicació en la festa del 25 de juliol. Sense la gran ajuda que van aportar els voluntaris no hauria estat sigut dur a terme aquesta festa. Gràcies!

Ara per ara, però ,cal descansar i donar-nos un petit respir, ben merescut després de la impressionant primera part de temporada en aquests quatre trams que hem fet.

Enhorabona, colla! Ens veiem el 21 d’agost a la Sala Canigó per a començar a treballar de manera intensiva durant aquesta acceleració que volem fer de cara a les diades de setembre i octubre!

Només per als teus ulls, uns ulls Gausacs

[bbp-single-topic id=34561] [/su_panel] [/su_shadow]

Deixa un comentari