Actuació a Rubí

Per segon any consecutiu els Gausacs ens desplaçàvem a Rubí per encarar la que seria la primera actuació a plaça (la primera actuació va ser al congrés de Ginecologia) del segon tram de temporada. Una actuació que permet tornar-nos a retrobar amb la plaça abans d’encarar el primer repte d’aquest setembre, Valldoreix.

Després d’anunciar el castells i l’ordre d’aquests, donàvem pas a l’actuació amb dos p4 d’inici.

El castell de sortida era el 3d7, amb l’alineació de segons-terços-quints del futurible 3de8. Aquest castell que ens servia per acabar de polir aspectes de pinya i tronc, sempre amb la vista posada al de 8. A més, en aquest castell s’estrenava un nou pom. El castell va pujar molt plàcid i no va presentar cap problema més enllà d’una rengla que es va estirar un pel, de totes maneres, en cap moment va fer perillar el castell.

A segona ronda tocava el millor castell de la jornada, el 2de7. Castell que era important treure quan abans millor a plaça per poder començar a tornar a treballar el 2de8f amb garanties. Aquest cop el castell no va ser tant plàcid, ja que a la descarregada es va anar obrint, i segons-terços-quarts van haver de treballar més del què és habitual. Tot i així, l’experiència en aquest castell i el saber fer van permetre descarregar el que seria el desè 2de7 de la temporada.

Per acabar la ronda de castells, el castell escollit fou el 4de7, amb alineació segons-quarts-quints del 4de8, i amb també amb alguna novetat a tronc. El castell que es va assolir de forma tranquil·la i sense cap mena de contratemps. A destacar l’encaix pinya-segons que va ser molt bo, i que dóna garanties a l’hora d’encarar el 4de8.

Per acabar un v5.

Apunts:

  1. L’any passat a la mateixa diada vam arribar a ser unes 120 camises a plaça, cosa que va fer que poguéssim fer el 5de7. Aquest any per contra no vam arribar a les 100 camises.
  2. Els castells tranquils demostren que la feina d’aquest arranc de segona part de temporada està feta. La forma del tronc es força òptima, el treball de la pinya es molt bo i l’estat de la canalla és com si no haguessin fet vacances.

Frikidades:

  1. Tercera actuació d’aquesta temporada amb 2de7, 3de7 i 4de7. L’any passat, en tota la temporada, aquesta combinació només es va repetir en dues ocasions. Aquest fet es deu a que, la temporada passada, en aquest tipus d’actuacions solíem portar prou efectius per fer el 5de7 enlloc del 3 o el 4.
  2. Tercer v5 de la temporada. Ja en portem tants com tota la temporada passada.
Temporades: 2013.

Deixa un comentari