Diada de la Independència a Gràcia

El passat diumenge 12 d’abril hem fet la primera actuació de la segona fase –la de «Creixement»–, amb els Castellers de la Vila de Gràcia, els amfitrions, i la Colla Jove Castellers de Sitges. Els caps de colla ens havien anunciat que era el moment de fer castells de vuit pisos a les places on actuaríem i no ens han fet esperar gens.  En primera ronda hem estrenat la primera torre de set de la temporada, després de la malaguanyada caiguda a Cerdanyola del Vallès. És el nostre buc insígnia des de fa molts anys i recuperar-la és el camí per al desitjat 2 de 8 amb folre.

Però ha estat en segona ronda quan hem sabut fer el pas que tocava: apostar pel 4 de 8 després d’haver fet la feina que teníem programada: descarregar la torre. Un cop quadrat el castell, els caps de colla han volgut dedicar el castell a la canalla de la colla,  que ha escollit el compromís amb els Castellers de Sant Cugat i no anar a la Marxa Infantil, un dels esdeveniments més especials del calendari d’activitats infantils de Sant Cugat. Aquest esperit és el que ens ha impulsat a no defallir quan hem tirat avall el castell en un primer intent i a celebrar-lo amb crits de joia desbordada quan l’hem pogut descarregar en la repetició.

Un 5 de 7, que ja havíem assolit en la primera fase, i un pilar de 5 magníficament executat, han posat punt i final a una actuació que confirma que, si es fa la feina a l’assaig, després a plaça es pot aconseguir tot allò que hem treballat, sempre que hi hagi prou camises verd Collserola que assegurin assolir els castells amb seguretat i solvència.

Deixa un comentari