Primer tram: Arrencada

Ja hem arribat a final del primer tram i arriba el moment de repassar què ha passat i per què.

A nivell tècnic, hem estat fent una sèrie de castells que han sortit gairebé a la perfecció fent palès el gran objectiu de la temporada, el COM per davant del QUÈ. Hem fet tres 4de7 amb moltes estrenes, un 3de7. en el qual hi va haver alguna estrena, tres 5de7 amb estrenes i dos 4de7a en els que pràcticament no vam tenir cap problema. Hem fet, per tant, un petit pas endavant: hem fet bé les coses i hem augmentat el nivell mínim a plaça com van comentar els caps de colla a l’assemblea general.

D’altra banda, cal tenir en compte alguns reptes pendents: el 2de7, castell que presenta unes grans dificultats tot i la gran quantitat de vegades que l’hem fet a plaça i la manca de gent a les actuacions que no ens ha permès portar el 7de7 que tant volíem. L’objectiu, doncs, és clar: tenir prou volum per fer castells de 8 a plaça, i per fer-ho ens cal donar un pas endavant durant aquest segon tram.

Cal destacar la felicitació que ens han fet arribar altres colles pel comportament demostrat a plaça. Com ja van dir, és tant o més important el nivell social que demostrem com el nivell tècnic. Volem que aquest àmbit sigui de gran nivell i això passa per ser-hi tots a plaça, estar junts i col·laborar amb les altres colles.

Pel que fa a aquest nivell social, cal dir que s’ha notat un canvi important: les grans activitats de colla com la calçotada, els sopars de divendres o el cicle «Cinema per canviar el món» han estat iniciatives de castellers que han promogut aquestes activitats i han fet un pas endavant per organitzar-les. Això és el que hem de demostrar-nos a nosaltres mateixos: que amb molta gent implicada ens ho podem passar molt bé i fer moltes coses!

També s’ha vist aquesta implicació en les assemblees mensuals on ha anat en augment el nombre de castellers que volien donar la seva opinió o simplement volien saber què passava a la colla.

Continuem treballant en aquest sentit; ho estem fent molt bé i cal continuar insistint!

GAUSACS AMUNT!

Només per als teus ulls, uns ulls Gausacs

[bbp-single-topic id=34274]
Temporades: 2015.

Deixa un comentari