Rubí. Festa Major de Sant Roc

Comencem el segon tram de temporada amb la intenció de posar-nos a to al més ràpid possible, ja que, com sempre, aquests tres mesos que queden de castells són d’una intensitat espectacular.

Aquest és el tercer any consecutiu que actuem a la Festa Major de Sant Roc, una actuació que, com que és tan a prop de casa, ens ajuda a arrancar amb força. Llàstima que enguany la presència d’una quarta colla i la poca eficàcia a l’hora de mantenir el ritme a plaça, l’ha convertida en una actuació tediosa i pesada. Entre tots hem aconseguit foragitar el públic molt abans d’encetar la tercera ronda. És poc admissible començar tan tard, mantenir el sistema de repetició entre rondes i trigar tant de temps entre colla i colla. Així avorrim i cansem el públic.

L’actuació ha sortit exactament com la tècnica havia planificat ja abans d’encarar l’aturada d’estiu 5de7, 2de7, 4de7 i pilar de 5, castells per reprendre el contacte amb la plaça abans d’encarar les actuacions fortes que vindran a partir d’ara on ja començaran a sortir els castells de 8. Dels castells, poca cosa a destacar: tots tres són castells molt assumits per la colla. Els troncs van poder treballar amb solvència i la pinya, força nombrosa, només va haver de patir les incomoditats derivades de la poc suportable calor que hi feia.

De la resta de colles, el castell més important va ser el 2de8f dels companys de Gràcia, castell que, de la mateixa manera que el 3de8 i el 4de8 amb què van acompanyar-lo, van executar amb una extraordinària solvència.

 Autor: Marc Maymó 

Deixa un comentari