Segon tram: Creixement

Un cop acabat el segon tram de temporada i tenint a la retina i al cor la Diada de Sant Ponç, podem afirmar que el nom que els caps de colla van posar a aquest tram era del tot encertat: Creixement.

Hi hem estrenat els castells de vuit bàsics, amb un quatre molt tranquil i serè, el primer tres amb estrenes i una torre executada gairebé a la perfecció.

Abans de Sant Ponç, però, hi ha hagut moltes altres actuacions: la Diada de la Independència a Gràcia, la Trobada de Cultura Popular de la Floresta i la Diada d’Aniversari dels Moixiganguers. Totes elles amb un clar eix comú: el creixement de la colla. Hem manat madurant, hem anat portant cada cop més gent a les actuacions i amb assajos que cada cop millors.

Tot fa indicar, doncs, que als propers assajos serem molts, tant dimarts com divendres, per començar a treballar les grans estructures que ens queden per davant. Ja ho sabem: la clau de l’èxit és la feina ben feta!

Socialment des del primer dia hem estat actius. Hem passat molts bons moments junts: amb els acordionistes de Bergara, als grans sopars de divendres –que hem fet entre tots i que han mantingut el local actiu–, en activitats com el cicle de cinema o durant la Quinzena Verda, amb presentacions de llibres, festes, concerts i, fins i tot correfocs –que tot i no ser activitat pròpiament nostra, ens la sentim molt propera.  I ara hem endegat el projecte de la Porra Castellera, que segur que donarà que parlar i ens ajudarà a passar-nos-ho bé tots plegats una vegada més!

Enhorabona, gausacs, pel camí que hem recorregut plegats, per les actuacions, per la feina de cada dia, perquè de mica en mica som més, perquè les pinyes de les altres colles comencen a tenyir-se de verd, per la concentració i les ganes que hi posem a cada prova. Per tot i més, som-hi junts!

Només per als teus ulls, uns ulls Gausacs

[bbp-single-topic id=34411] [/su_panel] [/su_shadow]

Deixa un comentari