Tercer tram: Explosió!

Ja tenim un altre tram al sarró… un gran tram, on hi ha hagut més d’una clàssica de vuit, actuació que fins fa poc havíem fet poques vegades. Els gausacs ens estem acostumant a portar castells de vuit a les places d’arreu de Catalunya. Ho estem fent molt i molt bé!

Tot i la gran temporada que estem fent, per Festa Major la torre de vuit folrada ens va quedar només en carregada. Només? Sí, malgrat ser la millor Festa Major de la història, els gausacs volíem descarregar aquest gran castell! I ens traurem aquesta espineta ben aviat amb molta feina per tornar a tenir-hi la confiança i la seguretat que hem de transmetre a la torre.

Vam començar el tram celebrant que fèiem el millor Sant Ponç de la història. Tot seguit vam continuar amb una actuació modesta a Puig-reig i dues clàssiques de vuit a Sants i Vilanova. A Vigílies de Festa Major, en una diada de rodatge vam descarregar tres castells: 5de7, 7de7 i 4de8. Els controlem i els podem descarregar encara que no vagin tan bé com volem.

DSCF7038Per Festa Major ens vam regalar un 3de8 impecable fins a la carregada, un castell gairebé perfecte que va patir un parell de batzegades a la baixada. Després, la torre, carregada i amb un regust agredolç per la gran seguretat amb què hem treballat i les baixes que hi vam tenir. Tot i la torre carregada, vam aixecar-nos de la caiguda i vam descarregar un 4 de8, que vam celebrar com si fos el primer de la temporada. Ara comencem nou tram: Consolidació, un tram en què tenim tres actuacions: la Festa Major de Mira-sol, l’Aniversari dels Castellers de Poble Sec i la Diada de Sant Cugat, el 25 de juliol, que tancarà un tram abans de les vacances!

Gausacs, una única pregunta, teniu ganes de tornar-hi? #JoHiTorno

Només per als teus ulls, uns ulls Gausacs

[bbp-single-topic id=34474] [/su_panel] [/su_shadow]
Temporades: 2015.

Deixa un comentari