Els Castellers de Sant Cugat converteixen la plaça del Monestir en l’escenari d’un gran xou solidari

 

Els gausacs volen mobilitzar la ciutat perquè els acompanyi al Concurs de castells de Tarragona.

El diumenge 21 de setembre els Castellers de Sant Cugat van muntar el Concurs per concurs, un xou solidari on van participar 75 persones en 10 equips. Les proves van omplir la plaça del Monestir d’aigua, flotadors, tobogans, llits elàstics, pilotes… a més d’encuriosir a nombrosos santcugatencs que hi van assistir de públic. Un ambient festiu i divertit per explicar què és la colla més enllà dels castells. Els 450€ captats amb la inscripció dels equips es van destinar íntegrament a Infinits Somriures, una entitat santcugatenca que acompanya persones amb discapacitat en el seu temps lliure.

Els gausacs volen acostar-se als santcugatencs per animar-los a compartir una de les actuacions més destacades de la temporada, el Concurs de Castells de Tarragona del proper 4 d’octubre, on volen portar-hi els seus millors castells: 2de8 amb folre, 3de8 i 4de8.

Tots els participants al CxC tindran samarreta, entrada i autobús gratis pel Concurs de Castells de Tarragona i els tres equips guanyadors, obtindran els punts que faci la colla al Concurs de Castells de Tarragona en grams de xocolata, mil·lilítres de cervesa i grams de pastanaga.

veure totes les fotos del Concurs per Concurs

logo_concurs_castells

El Concurs de Castells de Tarragona és una actuació multitudinària, amb un gran ressò mediàtic i l’única en la qual es premien les colles segons el seu resultat.

Tot plegat fa que, cada dos anys, la plaça de braus de Tarragona vegi els millors
castells de cada colla. Camises, superació, rivalitat, sol, suor, castells, aletes, faixes, caigudes, remuntades, èpica… un autèntic espectacle casteller.

Els Castellers de Sant Cugat han tingut plaça al Concurs de Castells de Tarragona en dues ocasions. L’any 2000 hi van descarregar el 5de7, el 4de7 amb l’agulla i el 3de7, a més del primer intent de 2de7 de la colla; uns bons resultats per a una colla amb tot just cinc anys de vida. L’any 2012 va ser una actuació carregada d’èpica, ja que hi van aconseguir els seus millors castells, però després de fer-ne un intent desmuntat. Hi van descarregar el primer castell folrat de colla, el 2de8f i hi van carregar el primer 3de8 de la colla, a més del 4de8.

Categories: Noticies.

Deixa un comentari