Els gausacs volem arrossegar la ciutat al Concurs de castells de Tarragona

col·laboradors cxcEl proper 4 i 5 d’octubre els Castellers de Sant Cugat participarem a l’espectacle casteller més gran del món, el Concurs de castells de Tarragona, el que serà una de les actuacions més destacades de la temporada dels gausacs, per aquest motiu, volem que ens hi acompanyi la ciutat!

Per engrescar a més i més gent, el proper 21 de setembre la colla organitzarà el Concurs per concurs #cxc, un show solidari a la plaça d’Octavià, que donarà transport, entrada i samarreta pel Concurs de castells a tots els participants.

Proves divertides, per equips, per a totes les edats i a favor de la entitat local Infinits somriures, que acompanya persones amb discapacitat física i intel·lectual en el seu temps lliure.

  1. Fes un equip de 5 a 8 persones
  2. Inscriu el teu equip o inscriu-te individualment
  3. Participa al Concurs per concurs
  4. Entra gratis al Concurs de castells de Tarragona

Gràcies per apostar pel repte dels Castellers de Sant Cugat: Fertres construccions, Pati de llibres, Cuines Euromodul, Espais d’imatge, Cafès del Bages, Tradebe, Cal Caballu, Gelats i torrons artesans Joan Pros, Carnisseries Tubau, Escuda, Fruites Escandell,  Servimat materials per a la construcció, Administració de loteria el Fanalet del monjo, Centre d’estètica dental Qdental i Ajuntament de Sant Cugat.

 

ACOMPANYA’NS AL CONCURS DE CASTELLS DE TARRAGONA
Viu l’espectacle casteller més gran del món

 

 

banner_cxc

Deixa un comentari