Prèvia a la Festa Major de Sant Roc de Rubí

Diumenge 7 de Setembre

Diumenge retornem a les places a fer castells. Per tercer any consecutiu arrancarem la segona part de temporada actuant a Rubí, aquesta vegada al costat dels Castellers de la Sagrada Família, els Castellers de la Vila de Gràcia i, evidentment, els de Rubí. La nostra millor actuació per la Festa Major de Sant Roc de Rubí va ser la del 2012 on vam descarregar el 2de7, el 4de7 i el 5de7, després de fer-ne un primer intent desmuntat. L’any passat, tot i que també vam descarregar-hi la torre, no la vam poder acompanyar del 5de7.

Enguany arribarem a l’actuació amb els deures molt ben fets pel que fa als castells de 7 ja que amb un parell d’assaigs d’estiu ja hem pogut comprovar que els castells es mostren ferms tant nets com damunt la pinya. Tanmateix aquesta és sempre una actuació d’escalfament, per posar-nos a punt per a la feinada que tenim durant tot el mes de setembre. Com sempre un setembre intens que servirà per anar pujant el to, tant dels assaigs com de les actuacions, i que ens ha de permetre arribar a l’octubre pletòrics i dur els nostres millors castells a Tarragona per duplicat (Concurs i Espiridió) i a Barcelona en motiu de la diada dels Castellers de la Sagrada Família.

L’experiència de l’any passat ens demostra que de l’esforç, la constància, la passió i el treball que hi posem durant aquestes primeres setmanes de retorn a l’activitat castellera, en dependrà l’èxit que puguem tenir al final de temporada. Vam arribar a la Festa Major amb la sensació que el 2de8f era molt a prop, tant que feia mal no dur-lo a plaça. Fins quan ens caldrà esperar per retrobar-nos amb el castell folrat a plaça? Serem capaços d’anar fins i tot més enllà abans no tornem a guardar la faixa? Aquestes són preguntes que podrem respondre entre tots durant els propers assaigs.

Benvinguts a la segona part de la temporada, benvinguts als assaigs i actuacions més apassionants de l’any. Dos assaigs i tornarem a sentir les nostres gralles.

 

 Autor: Marc Maymó 

Comments

  1. Ignacio Cierco LasbatsIgnacio Cierco Lasbats

    Molt bona prèvia Marc, amb moltes ganes d’assaig i fer un segon tram de temporada intens!!!!

    Si ho donem tot a l’assaig podem emplenar-nos d’il•lusió per nous reptes.

Deixa un comentari