Prèvia a Valldoreix

Arriba la que podem considerar com a la nostra segona Festa Major, la Festa Major de Valldoreix. A Valldoreix, hi actuem des que la colla va néixer, aquell setembre de 1996. Vam descarregar-hi el 3de6, el 4de6, i vam fer un intent desmuntat del 5de6, castell que havíem estrenat amb èxit quatre dies abans durant la celebració de la Diada de Catalunya. Així, doncs, aquesta serà la nostra dinovena Festa Major de Valldoreix –de fet, divuitena, ja que l’any 1999 l’actuació va quedar suspesa per la pluja.

A Valldoreix, hi hem dut el 3de7 en vuit ocasions (set descarregats i un carregat), essent el castell que més hi hem sovintejat; i el 3d8, el castell de més nivell que mai hi hem fet. La millor actuació la vam fer l’any passat, on vam descarregar-hi la primera clàssica de 8 de la colla (3de8, 4de8 i 2de7), actuació que estem en condicions de repetir aquest proper diumenge al costat dels Moixiganguers d’Igualada i els Castellers d’Esplugues.

Els Moixiganguers són una de les colles amb qui més hem compartit aquesta actuació. Aquest any en serà la seva sisena participació, però els superen els Castellers de Cornellà, una colla que ja hi actuava abans de l’any 1996 i amb qui vam compartir plaça a Valldoreix en vuit ocasions! Des del 1996 fins al 2003 sempre van ser els companys de Cornellà els qui ens hi van acompanyar.

La de Valldoreix sempre ha sigut l’actuació que ens ha marcat el rellançament després de l’aturada d’estiu. Recuperar el nivell mostrat a la Festa Major de Sant Cugat és el principal objectiu que tenim enguany. Volem fer castells més grans, volem tornar a descarregar el 2de8f i ens desvivim per poder tornar a sentir allò tan bèstia que se sent quan s’estrena un castell nou. Però per poder fer tot això, per poder anar un pas endavant i seguir amb l’espectacular progressió que hem tingut els darreres quatre anys primer cal anar a l’assaig a fermar aquesta clàssica de 8, ser constants per poder continuar consolidant els castells de vuit bàsics a la propera actuació a Esplugues una setmana més tard, i així deixar-ho tot apunt per tornar a fruir com mai al Concurs i, sobretot, al tram final de temporada on encara tenim temps d’afegir algun cromo més a la nostra col·lecció de “primeres vegades”.

Som persistents, tenim il·lusió i no defallirem.

  Autor: Marc Maymó 

Deixa un comentari