Sant Ponç – Quinzena Verda 2014

 

Agenda Sant Ponç 2014

Aquest dimarts 29 d’abril, els Castellers de Sant Cugat engeguem, un any més, la nostra Quinzena Verda: dues setmanes en què la colla celebra i obre a la ciutat l’entorn de la diada castellera de Sant Ponç. Enguany, la Quinzena Verda comença el dia 29 a les 20 h amb el primer dels 4 assaigs generals de la Diada de Sant Ponç a la Sala Canigó. Els assaigs següents seran al maig: diumenge 4, dimarts 6 i divendres 9. És d’especial importància l’assaig de diumenge 4 a les 19 h a la Sala Canigó, on s’intentaran dur a terme les proves més relacionades amb la gran actuació de diumenge 11, per la qual cosa convidem tots els santcugatencs a participar-hi.

Durant aquesta quinzena la colla organitza actes de caràcter intern amb la intenció de fer créixer els vincles entre els diferents grups i generacions de la colla, enfortint el sentit de colla i l’esperit casteller. S’organitzen actes també de tipus obert dirigits a donar a conèixer la colla en el seu vessant més social, com ara el torneig de futbolí que tindrà lloc al nostre local social els propers 14 i 15 de maig (inscripció oberta a tothom).

Aquesta celebració té com a part central i destacada el cap de setmana de Sant Ponç, que serà els dies 9, 10 i 11 de maig, i que comptaran amb un munt d’activitats destinades a tots els santcugatencs:

  • Divendres 9, els Gausacs organitzem un sopar i un concert amb dos grups locals, The Risas i Dröpools, i suposa la nostra festa d’inici. Té lloc a la plaça de la Vila, tot just acabat l’assaig, a partir de les 22.30 h.
  • Dissabte 10 a les 17.30 h fem una cercavila des de la plaça d’Octavià fins a la plaça de Can Quitèria, on farem l’actuació de vigílies de Sant Ponç a les 19 h amb els Castellers de Cerdanyola.
  • Diumenge 11 a les 11.30 h convoquem tota la ciutat a la plaça d’Octavià per la Diada de Sant Ponç. L’actuació comptarà amb la presència dels Castellers de Sabadell, els Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Reus, colles punteres del món casteller capaces de portar grans castells a plaça, fins i tot de nou pisos.

L’objectiu d’aquesta diada és acostar els castells a una ciutat com Sant Cugat, intentar situar-la al mapa casteller i convertir la plaça d’Octavià en una plaça de referència per a grans actuacions. L’actuació de diumenge serà de quatre colles, totes incloses en la gamma de 8 pisos. Promet, doncs, ser una jornada vibrant i espectacular. Hem creat l’etiqueta #OmplimOctavià, per fer campanya a les xarxes socials i convidar els santcugatencs a participar-hi i abarrotar la plaça d’Octavià el proper diumenge 11 a les 11.30 h.

Nosaltres omplirem de castells el monestir de Sant Cugat!

 

Deixa un comentari